persmonitor_press_unlimited

— maandag 10 juni 2013, 09:14

Venlo Lokale Omroep van het Jaar

Venlo is verkozen tot de Lokale Omroep van het Jaar tijdens de Lokale Omroep Awards, afgelopen vrijdag in Beeld en Geluid in Hilversum. Volgens de jury brengt de omroep programma's van hoge kwaliteit en is de bedrijfsmatige opzet een voorbeeld voor de hele omroepsector. Het is de vierde keer dat de lokale omroep Venlo de prijs wint: dat gebeurde eerder in 2010, 2005 en 1998. De jury wijst op het belang van lokale omroepen als organisaties diedicht bij luisteraars en kijkers staan. Ze snijden onderwerpen aan die op landelijk en regionaal niveau zelden aan bod komen. Marloes ten Kate (OOG Groningen) won de prijs voor het beste presentatietalent. In de categorie Nieuws & Actualiteiten won de Eindhovense omroep Studio040 met het Eindhovens Stadsjournaal. De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) heeft een volledige lijst van winnaars op de site gezet.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.