— dinsdag 5 september 2017, 12:17 | 0 reacties, praat mee

Van Nierop terug bij Adfo Groep

Susanne van Nierop | Adfo Groep

Susanne van Nierop keert terug bij Adfo Groep, waar ze hoofdredacteur wordt van Adformatie en het Tijdschrift voor Marketing en Communicatie. In die functie is ze verantwoordelijk voor print, online en evenementen onder die titels.

Van Nierop vertrok in 2014, maar keert dus nu weer terug. “Het ondernemerschap is fantastisch en Out in the Open groeit, maar bij Adfo Groep ligt een prachtige kans die ik niet wil laten lopen.”

Out in the Open is het brand publishing-bedrijf waar Van Nierop sinds 2014 voor werkte. De afgelopen periode werd de redactie (op interimbasis) aangestuurd door Alex Beishuizen.

Van Nierop zal zich gaan bezighouden met het aanscherpen van de huidige redactionele formules, het optimaliseren van de redactionele bezetting en het uitbouwen van de platforms met events, partnership- en community-concepten.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.