— donderdag 19 maart 2009, 09:24

Van der Meulen nieuwe directeur VPRO

Lennart van der Meulen is door de Raad van Toezicht van de VPRO benoemd tot nieuwe algemeen directeur van de omroep. Hiermee volgt Peter Schrurs op die per 1 maart is vertrokken. Van der Meulen, die momenteel netmanager Nederland 2 is, vormt per 1 juni 2009 met Marieke Schoenmakers de tweekoppige directie van de omroep. Hij is verantwoordelijk voor programmering van Nederland 2 en de coördinatie van het kunst en cultuurbeleid bij de publieke omroep, waaronder het film, drama en documentairebeleid. Eerder werkte Van der Meulen als netcoördinator voor Nederland 3. Van der Meulen: "Een mooiere plek dan bij de VPRO kan ik mij niet wensen nadat ik vijf jaar met plezier op een inspirerende plek heb kunnen werken in het hart van de publieke omroep. Als directeur kan ik zo’n beetje alle ervaring die ik in de media, cultuur en politiek heb meegekregen inzetten."

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.