PersVeilig

— zaterdag 20 juni 2015, 13:36 | 0 reacties, praat mee

NPO zendt Mohammed-spotprenten niet uit

UPDATE PVV-leider Geert Wilders is boos over het niet uitzenden van Mohammed-cartoons op de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). De cartoons zouden worden uitgezonden in de zendtijd voor Politieke Partijen, vandaag om 12.55 op NPO 2. In plaats daarvan was een PVV-spot met hun bekende anti-immigratiestandpunt te zien. Het is niet duidelijk wat de exacte oorzaak is van het feit dat de beelden niet zijn vertoond. ‘Het probleem wordt onderzocht’, aldus de NPO in een reactie. Laatste wijziging: 20 juni 2015, 15:02

Wilders was van plan de cartoons te laten zien in de zendtijd voor politieke partijen. De PVV-voorman laat via Twitter weten uit te gaan van sabotage. Hij heeft de video daarna alsnog op YouTube gezet. Ook laat de PVV-leider weten dat de video de volgende keer wel wordt uitgezonden op televisie, zelfs als hij daarvoor naar Hilversum moet reizen.

NPO-bestuurder Henk Hagoort zou tegen Wilders hebben gezegd dat hem om een misverstand gaat, zo twittert de politicus. “Filmpje wordt zeker aanstaande woensdag de vierentwintigste alsnog uitgezonden om 17:55.”

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.