— donderdag 2 augustus 2012, 09:35

‘Twitter op slot voor derden’

Het lijkt erop dat Twitter toegang van derden tot de eigen dienst gaat inperken. Tweets mogen al niet meer op LinkedIn verschijnen, camera-software Instagram mag Twitter niet meer inzetten om gebruikers met elkaar te verbinden en nu is Flipboard-oprichter Mike McCue uit het Twitter-bestuur opgestapt. Flipboard zet op basis van ondermeer Twitter automatisch een interactief magazine in elkaar. Waarom McCue opstapt is onduidelijk, maar de wijzigingen hebben direct invloed op Flipboard. Twitter heeft aangekondigd dat toepassingen die van de dienst gebruik maken moeten draaien 'binnen tweets' - wat zoveel betekent dat het bouwen van zelfstandige diensten buiten Twitter moeilijker wordt. Meer bij Betabeat AllThingsD

Bekijk meer van

Twitter

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.