banner festival 23

— dinsdag 5 oktober 2010, 10:38

Tweede editie Storimans Prijs

Laatste wijziging: 5 oktober 2010, 12:39

Op 12 oktober wordt voor de tweede keer de Stan Storimans Prijs uitgereikt, vernoemd naar de in augustus 2008 omgekomen cameraman van RTL Nieuws. De jury bestaat uit Ad van Liempt (oud-hoofdredacteur NOVA), Jean-Pierre Geelen (tv-criticus de Volkskrant), Marga van Praag (voormalig verslaggever NOS ournaal) en Peter van der Maat (ex-hoofdredacteur NCRV Netwerk) en noemt de inzendingen ook dit jaar van hoog niveau. De meeste kandidaten zijn voorgedragen door nieuws- en actualiteitenrubrieken. Die blijken hun beste camerawerk in het buitenland te draaien: zeven van de negen reportages werden buiten Nederland gemaakt. De eerste Stan Storimans Prijs werd vorig jaar gewonnen door Joris Hentenaar, met een Afghanistan-reportage voor NOVA. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 12 oktober, om 16.00 uur bij de Wereldomroep in Hilversum, Witte Kruislaan 55.

Bekijk meer van

RTL

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.