— maandag 17 juni 2013, 10:06

Twee talkshows voor Jinek

Eva Jinek gaat vanaf volgend jaar twee talkshows presenteren voor de KRO. Dat meldt het AD. Naast een wekelijks programma zal ze te zien zijn in een dagelijks programma. Ze wisselt daarvoor de presentatie met Sven Kockelmann af. Debat op 2, het wekelijkse discussieprogramma van Arie Boomsma en Ghislaine Plag, verdwijnt in 2014. In de dagelijkse talkshow verzorgen Jinek en Kockelmann om beurten een 'diepgaand interview' van 20 minuten met één gast die gerelateerd is aan de actualiteit. Hoe dit programma heet, is nog niet bekend. Over de vorm van het wékelijkse Jinek-programma is evenmin een definitief besluit genomen. Jinek werd eind vorige maand door omroep WNL gedwongen te stoppen met het presenteren vcan de talkshow Eva Jinek op Zondag. In april maakte de presentatrice bekendover te stappen van WNL naar KRO.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.