training eu starters

— vrijdag 27 februari 2015, 11:49 | 0 reacties, praat mee

Trouw worstelt met project Tinkebell

Dagblad Trouw worstelt met het gedrag van columniste en kunstenaar Tinkebell. In de krant en op de site probeert Trouw uit te vinden of de redactie en de rest van Nederland voor de gek is gehouden door de columniste. Tinkebell mag uitleggen dat ze echt geen spelletje heeft gespeeld door af te reizen naar Afghanistan en daar de uitgewezen vluchteling Feda Amiri en zijn dochter Tamara op te zoeken. Maar tegelijk schrijft de krant dan kunstkenners daarvan niet zijn overtuigd. Laatste wijziging: 5 maart 2015, 13:51

De krant geeft Tinkebell al maanden de ruimte om in haar column aandacht te vragen voor het lot van de inmiddels uitgewezen Afghaanse vluchteling Feda Amiri.

Trouw-columnist Sylvain Epmhimenco is er vandaag in de krant heel stellig over: ‘Tinkebell manipuleert lezers vanuit Kaboel omwille van haar kunstproject.’ (column staat niet online)

Bekijk meer van

Trouw

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.