anner smart octo

— vrijdag 27 februari 2015, 11:49 | 0 reacties, praat mee

Trouw worstelt met project Tinkebell

Dagblad Trouw worstelt met het gedrag van columniste en kunstenaar Tinkebell. In de krant en op de site probeert Trouw uit te vinden of de redactie en de rest van Nederland voor de gek is gehouden door de columniste. Tinkebell mag uitleggen dat ze echt geen spelletje heeft gespeeld door af te reizen naar Afghanistan en daar de uitgewezen vluchteling Feda Amiri en zijn dochter Tamara op te zoeken. Maar tegelijk schrijft de krant dan kunstkenners daarvan niet zijn overtuigd.

De krant geeft Tinkebell al maanden de ruimte om in haar column aandacht te vragen voor het lot van de inmiddels uitgewezen Afghaanse vluchteling Feda Amiri.

Trouw-columnist Sylvain Epmhimenco is er vandaag in de krant heel stellig over: ‘Tinkebell manipuleert lezers vanuit Kaboel omwille van haar kunstproject.’ (column staat niet online)

Bekijk meer van

Trouw

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.