— dinsdag 7 februari 2012, 12:05

Thijs Niemantsverdriet naar NRC

Thijs Niemantsverdriet (1978) stapt per 1 april over van Vrij Nederland naar NRC Handelsblad als parlementair redacteur. Bij Vrij Nederland, waar hij sinds 2004 werkt, was hij ook politiek redacteur. In 2007 won hij de talentenprijs van De Tegel voor profielen die hij maakte van toenmalig Europarlementariër Joost Lagendijk en staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Niemantsverdriet neemt de plaats in van politiek redacteur Pieter van Os, die een beurs heeft gekregen van het Netherlands Institute for Advanced Studies (NIAS) om een boek te schrijven over politieke verslaggeving. Hoofdvraag: kloppen de theorieën van wetenschappers over de invloed van journalisten op het politieke proces? Van Os keert in de zomer terug op de NRC-redactie in Rotterdam.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.