persveilig seminar

— vrijdag 11 juli 2014, 08:27

Stopt Matthijs van Nieuwkerk met DWDD?

Naar aanleiding van uitspraken van Matthijs van Nieuwkerk zelf in een video van een middelbare scholier heeft de redactie van het AD het sterke vermoeden dat de presentator na het komende, tiende, seizoen stopt. Een bevestiging van dat vermoeden is er echter niet gekomen. "Ter ere van het 55-jarig bestaan van het Willibrord Gymnasium in het Brabantse Deurne kondigt een leerling in Van Nieuwkerk-stijl de komende festiviteiten aan. 'Deed ik het een beetje goed?', klinkt het dan waarna de VARA-coryfee ineens in beeld loopt om de jongen te complimenteren met zijn imitatie. En passant doet Van Nieuwkerk een opvallende uitspraak over zijn rol als presentator van DWDD. 'Wij gaan seizoen 10 maken. Dat ga ik zeker afmaken. Daar heb ik zin in... groots feest. Ik denk dat het mijn laatste jaar wordt. Dan is het mooi geweest.' Ironie of ernst? 'Dan moet er natuurlijk iemand mij opvolgen,' gaat hij verwijzend naar de Willibrord-leerling verder. 'Ik denk wel dat dit programma blijft bestaan", aldus het artikel bij het Algemeen Dagblad, waar de video ook te zien is.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.