basis naar compleet

— woensdag 25 september 2019, 16:05 | 0 reacties, praat mee

Stentor-adjunct Ger Dijkstra met pensioen

Foto: de Stentor

Ger Dijkstra (67) legt dit najaar zijn functie als adjunct-hoofdredacteur van de Stentor neer. Hij gaat met pensioen. Dijkstra nam 4,5 jaar geleden samen met Allard Besse de leiderschap van de redactie in Zwolle op zich. In eerste instantie voor een half jaar. Laatste wijziging: 26 september 2019, 19:17

Ook na het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd, anderhalf jaar geleden, besloot Dijkstra nog door te gaan. Hij was in totaal 45 jaar actief in de journalistiek en werkte onder andere bij het Overijssels Dagblad, de Twentsche Courant, de Gelderlander Vakpers, de GPD en Tubantia. Hij was onder andere verslaggever, eindredacteur, meewerkend voorman, adjunct en waarnemend hoofdredacteur.

“Ik beschouw deze periode als een van de hoogtepunten van mijn carrière”, zegt Dijkstra over zijn adjunct-hoofdredacteurschap in een interne mail. “De afgelopen vier, vijf jaar is een bijzondere geweest voor ons allemaal. De organisatie veranderde en krant en site ook. Intussen blijft de krant fier overeind en groeit het bezoek van de site explosief. Het hoge tempo van de veranderingen is niet voor iedereen even gemakkelijk geweest, maar we kunnen er trots op zijn.”

Bekijk meer van

Ger Dijkstra de Stentor

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.