— maandag 11 augustus 2008, 08:57 | 0 reacties, praat mee

Spannende week voor TMG

Aanstaande vrijdag zal de Telegraaf Media Groep (TMG) de halfjaarcijfers bekendmaken en zal duidelijk worden hoeveel miljoen euro het mediabedrijf zal moeten afboeken door de optieconstructie rond ProSiebenSat1. De Volkskrant meldt dat TMG tussen de 150 en 200 miljoen euro moet afboeken nadat vorige week bleek dat de eigenaren van dat Duitse tv-bedrijf, de opkoopfondsen KKR en Permira, TMG volgens een oude afspraak te kunnen dwingen een belang te kopen voor veel meer geld dan het bedrijf na een koersval nog waard is. Om de zaken weer op orde te krijgen heeft TMG volgens analisten drie opties: de Telegraaf Tijdschriften Groep kan van de hand worden gedaan evenals buitenlandse activiteiten. Daarnaast zijn er maatregelen mogelijk rond de regionale kranten van TMG. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.