— dinsdag 15 oktober 2019, 10:00 | 0 reacties, praat mee

Sonja Barend Award 2019 naar Kefah Allush

Kefah Allush en Peter van Uhm | EO

Kefah Allush heeft de Sonja Barend Award 2019 gewonnen voor zijn gesprek met oud-commandant der strijdkrachten Peter van Uhm in het EO-televisieprogramma De Kist.

Allush kon de vakprijs voor het beste tv-interview van het seizoen, een initiatief van de VARAgids, wegens opnamen in het buitenland niet zelf in ontvangst nemen. Namens hem kreeg Peter van Uhm de prijs uit handen van Sonja Barend zelf.

Van de jury: “Op indringende, maar bewonderenswaardig luchthartige wijze laat Allush Peter van Uhm een monument optuigen voor zijn overleden zoon,” stelt Ruud Maas.  “Halverwege het gesprek, wanneer de brief van zijn zoon ter sprake komt, rollen de tranen je als kijker over de wangen.”

Peter Contant: “Kefah geeft de krijgsmacht een menselijk gezicht. Hij stelt de juiste vragen en laat op de cruciale momenten mooie stiltes vallen.” Meer bij de VARAgids / Evangelische Omroep

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.