— donderdag 18 oktober 2018, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Sonja Barend Award 2018 naar Eva Jinek

Jinek met haar Sonja Barend Award 2018 | VARAgids

Eva Jinek heeft de interviewprijs Sonja Barend Award gewonnen voor haar 'stevige confrontatie' met DENK-Kamerlid Farid Azarkan. Centraal stonden - niet uitgevoerde - voor een nepnieuwscampagne op Facebook. Die zou op het eerste oog van de PVV afkomstig moeten lijken. Jinek spak hem daar in het interview op aan.

De Sonja Barend Award werd voor de tiende keer uitgereikt. Juryleden en tv-recensenten zijn lovend over het interview, waarin Jinek onder meer wordt geprezen voor zwijgen op het juiste moment (Angela de Jong, AD) en hoe Jinek “alert, streng en oprecht geïnteresseerd” is (Jean-Pierre Geelen, Volkskrant).

Geelen noemt Jinek een waren opvolger van Barend. “Ze laat haar sluwe gesprekspartner niet ontsnappen. Een spannend spel om naar te kijken, mede dankzij het sfeerverhogende element van live televisie.” Het winnende fragment is hier te zien.

Bekijk meer van

Sonja Barend Award Eva Jinek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.