— maandag 13 december 2010, 09:44 | 0 reacties, praat mee

Smit en Storms begraven strijdbijl

Het slepende conflict tussen zakenvrouw Nina Storms en journalist Eric Smit lijkt, buiten de rechtszaal, te zijn opgelost. Komende drukken van 'Nina, de onweerstaanbare opkomst van een powerlady' zullen vergezeld gaan van een uitgebreide bijlage, meldt Storms' woordvoerder Kay van de Linde. De bijlage wordt geschreven door Eric Smit en zal ingaan op enkele door Storms bestreden passages. De overeenkomst betekent dat Storms alle lopende rechtszaken tegen de journalist intrekt. Dit jaar werd nog beslag gelegd op het huis, bankrekeningen en royalties van het Smit. Storms spreekt van een "prettige en evenwichtige oplossing" van het conflict. Storms is ervan overtuigd dat de bijlage 'een genuanceerder beeld' oplevert, meldt NU.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.