— maandag 9 februari 2009, 12:02 | 0 reacties, praat mee

Smit: “Einde mediation schuld Brink”

UPDATE Journalist Eric Smit heeft de conflictbemiddeling met Nina Brink afgebroken omdat zij hem voor de rechter wilde zien. Volgens Smit heeft Nina Brink tijdens de conflictbemiddeling gelobbyd om Smit voor het Amsterdamse parket te krijgen. Op basis hiervan heeft Smit besloten de sessies te beëindigen. Smit stelt in een persbericht dat hij “onweerlegbare bewijzen” in handen had gekregen dat Nina Brink tijdens de conflictbemiddeling de hoofdofficier van justitie in Amsterdam heeft aangespoord om een strafrechtelijk onderzoek naar hem te openen. Smit zegt dat Brink hiermee alle uitgangspunten voor een mediation heeft geschonden. Nina Brink wil Smit voor de rechter hebben vanwege uitlatingen die hij over haar in interviews heeft gedaan. Ze eist 500.000 euro vanwege reputatieschade.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.