— woensdag 16 oktober 2002, 10:00

Smaling gelooft niet in doorstart Parool

"Courantier in ruste' Cees Smaling zegt in een interview in het AD dat Het Parool eerder had moeten kiezen voor de lezers in het hartgebied. ,,Wat moet je in de hoofdstad doen? Eén: Schiphol volgen, een stad op zich! Twee: de beurs, de banken, het regionale bedrijfsleven in de gaten houden! Drie: het onderwijs - twee universiteiten en een enorm aanbod aan hoger onderwijs - op de voet volgen!'' En over de 16 miljoen euro die PCM van de nieuwe eigenaar wil ontvangen: "We zijn Sinterklaas niet. Met dit bedrag zitten we nog aan de ondergrens. Onderzoek wijst uit dat 45 procent van de Parool-abonnees, wanneer de krant verdwijnt, blijvend een andere PCM-krant kiest. Ik wil niemand ontmoedigen, maar van een doorstart van Het Parool geloof ik helemaal niks.''

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.