basis naar compleet

— woensdag 2 maart 2011, 14:48

Sipke Jan Bousema vertrekt bij de AVRO

Laatste wijziging: 8 maart 2011, 15:49

Presentator Sipke Jan Bousema verlaat in juli na twaalf jaar de AVRO. Bouseman wil zich onder andere richten op een breder scala aan presentatiewerkzaamhedenen op zijn productiebedrijf SJB Media. “Ik ben erg dankbaar voor de kansen die ik bij de AVRO heb gekregen. Natuurlijk doet afscheid nemen pijn, maar ik heb vooral ook heel veel zin in de toekomst. Programma’s maken – commercieel of publiek – is en blijft het leukste wat er is, en ik kan niet wachten om dat nieuwe avontuur in te duiken.” Bouseman begon als presentator van jeugdprogramma’s als ‘SchoolTV-weekjournaal’, ‘Museumbende’ en ‘ZipZoo: Coördinaat X’. Na het ‘Junior Eurovisie Songfestival’ en ‘Wie is de Mol? Junior’ maakte hij de overstap naar programma’s voor volwassenen als presentator van ‘Cash op Zolder’ en het opsporingsprogramma ‘Opsporing Verzocht’.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.