— vrijdag 15 augustus 2008, 12:03 | 0 reacties, praat mee

Thoeneslezing over Rusland en Georgië

UPDATE Moskou-correspondent Pieter van der Sloot – alias romanschrijver Pieter Waterdrinker – zal de eerstkomende Sander Thoeneslezing verzorgen, op maandag 22 september in De Balie. Van der Sloot, correspondent voor o.a. Vrij Nederland en De Telegraaf, zal het hebben over de persvrijheid in Rusland, met uiteraard een ‘uitstapje’ naar de conflictgebieden in de Kaukasus en Georgië en Zuid-Ossetië in het bijzonder. Daar was Van der Sloot/Waterdrinker zelf ook als verslaggever. RTL-cameraman Stan Storimans was dinsdag 12 augustus de vierde journalist die in dat gebied gedood werd. Ook de chauffeur van een journalistenteam werd gedood. Daarnaast vielen er verscheidene gewonden en vier journalisten werden gearresteerd. Meer bij De Journalist RTL-dossier over Storimans Journalisten onder vuur (De Telegraaf) Reporters sans frontières ('Heavy toll for journalists')

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.