— dinsdag 24 juni 2014, 16:22

Samenwerking NUV en NVPI

Het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) en de brancheorganisatie van de entertainmentindustrie (NVPI) gaan samenwerken. Aanleiding voor de samenwerking zijn de ontwikkelingen in de media-industrie. Door de digitalisering vervagen de grenzen tussen verschillende creatieve disciplines. Veel leden van het NUV en van NVPI hebben een breed portfolio en maken daarbij gebruik van alle mogelijke offline en online kanalen. Het delen van kennis en expertise in gemeenschappelijke dossiers, zoals het auteursrecht, maakt het mogelijk om de leden ook in de toekomst optimale dienstverlening te kunnen blijven bieden, aldus het persbericht. De NVPI neemt dan ook per 26 juni zijn intrek in het pand waarin ook het NUV is gevestigd.

Bekijk meer van

NVPI NUV

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.