— woensdag 24 april 2019, 11:06 | 0 reacties, praat mee

RTL stopt weer met talkshow Jensen

Foto: ANP / Robin van Lonkhuijsen

RTL 5 trekt na 24 weken de stekker uit de talkshow Jensen, omdat het aantal kijkers dat de show van presentator Robert Jensen trekt beneden de verwachtingen ligt. “We waren enthousiast over het idee van Robert Jensen om een talkshow te maken met een ander geluid”, stelt RTL volgens het Algemeen Dagblad in een reactie. “Het idee van een uitgesproken persoonlijkheid zoals Jensen paste wat ons betreft perfect bij de doelgroep van RTL 5. Hij heeft een trouwe schare fans meegebracht die wekelijks afstemmen op het programma, maar helaas is die groep niet groot genoeg en blijft groei van de fanbase uit.”

Jensen maakte het stoppen van zijn show dinsdagavond zelf bekend tijdens zijn laatste uitzending. De 46-jarige presentator geeft aan op internet verder te gaan. “Dat ik stop, zie ik niet als een einde maar als een nieuw begin. Ik ga door en ga dus in geen geval de komende twee jaar ergens op het strand zitten. Het was lachen en een eer om dit te mogen doen.”

Bekijk meer van

RTL 5 Robert Jensen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.