— vrijdag 28 augustus 2009, 08:44

‘Remarque wil Broertjes opvolgen’

Philippe Remarque, correspondent van de Volkskrant in Amerika, is - mogelijk geïnspireerd door de door hem beschreven zegetocht van Obama - vorige week op verkiezingstournee geweest op de redactieburelen van de krant in Amsterdam, meldt De Journalist. Hij wil algemeen hoofdredacteur Pieter Broertjes opvolgen. Hoewel de vacature van hoofdredacteur volgens redacteur Willem Beusekamp van de Volkskrant officieel niet vacant is, heeft Remarque vorige week gesprekken gevoerd met chefs en leidinggevende auteurs van de krant. ‘Hij wil graag’, zegt Beusekamp, ‘maar op zich is dat niet nieuw. Al in 2002 werd hij genoemd.’ En bij de krant staan meer veranderingen op stapel: de overgang naar tabloid en vervroegen van de sluitingstijden.

Bekijk meer van

De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.