training eu starters

— donderdag 19 januari 2023, 09:17 | 0 reacties, praat mee

Regionale winnaars Vrouw in de Media Award 2022 bekend

© De Vrouw in de Media Award

Het mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) heeft samen met ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen, de regionale edities van zijn jaarlijkse Vrouw in de Media Award 2022 uitgereikt. Twaalf vrouwen in evenzoveel provincies kregen de afgelopen dagen de prijs, vanwege hun zichtbaarheid als vrouwelijke rolmodellen. Laatste wijziging: 24 januari 2023, 09:11

Winnaars van de regionale prijzen zijn politiechef Inge Godthelp-Teunissen, journalist Mirjam Kaijer, reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge, sociaal onderneemster Rabia Alizadah, boerin Marieke van Beers, maatschappelijk werker Angélique Duijndam, financieel expert Adine Faber-Versluis, schrijver Lily Monori van Dijken, PvdA-raadslid Aya Selman, psycholoog Daisy Veenstra, vormgever Vera Vos en sociaal dienstverlener Emine Ugur.

Ook de nominaties voor de You Go Girl Award, een prijs die eveneens door VIDM en ZijSpreekt wordt uitgereikt, zijn bekendgemaakt.

De regionale winnaars dingen automatisch mee naar de landelijke Vrouw in de Media Award. Voor die prijs kan tot en met 31 januari gestemd worden via de website van Vaker in de Media. De winnaar van de landelijke prijs wordt op 6 februari bekend gemaakt. Ook de You Go Girl Award wordt die dag uitgereikt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.