training eu starters

— donderdag 10 maart 2016, 11:48 | 0 reacties, praat mee

Recordomzet voor RTL Group

RTL Group heeft de winst afgelopen jaar met 21 procent zien oplopen tot 789 miljoen euro, zo meldt het mediaconcern in de jaarcijfers. Dat was vooral te danken aan een sterke groei bij de Duitse tak van RTL en de onlineomzet. Die nam met ruim 72 procent toe tot 508 miljoen euro, op een totale omzet van ruim 6 miljard euro. Het is voor het eerst dat RTL Group boven de 6 miljard euro uitkomt. Laatste wijziging: 10 maart 2016, 11:50

Bij RTL Nederland liep de operationele winst terug van 103 miljoen euro tot 101 miljoen euro. Dat kwam voornamelijk door aanloopverliezen op video on demand en door de beëindiging van een samenwerkingsverband met telecomprovider Vodafone.

De omzet van RTL Nederland liep wel met ruim 7 procent op tot 490 miljoen euro. Dat is te danken aan een licht aantrekkende markt in het tweede halfjaar, zei topman Bert Habets in een toelichting. Daardoor kon na een teleurstellende eerste jaarhelft een inhaalslag worden gemaakt.

Bekijk meer van

RTL Group

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.