— donderdag 24 oktober 2013, 08:40

Quiet 500 bij Bruna’s in heel Nederland

De Quiet 500 komt naast de Quote 500 te liggen bij alle Bruna-winkels in Nederland. De organisatie heeft dat afgesproken met Betapress. Bij drukkerij Gianotten is is inmiddels een tweede oplage van 6500 exemplaren besteld. De eerste oplage is bijna uitverkocht. Het eerste exemplaar van de Quiet 500, met daarin een beeld van de armsten van ons land, werd vorige week aangeboden aan staatssecretaris Jetta Klijnsma. Een eerdere poging van het team van de Quiet 500 om samen te werken met de organisatie van de Quote 500 is gestrand op onwil bij de laatste. "Ons plan was om ons blad samen met de nieuwe Quote in één pakket in de winkels te leggen. Maar zij zijn in hun kuif gepikt en willen niks", zegt initiatiefnemer Ralf Embrechts. De hoofdredactie van Quote noemde de Tilburgse armoede-glossy 'een vod'.

Bekijk meer van

Quote Bruna Betapress

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.