— dinsdag 22 juli 2014, 14:16

Samenwerking PZC / Omroep Zeeland

In een brief aan Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben Omroep Zeeland en het Zeeuwse dagblad PZC plannen voor een inniger samenwerking aangekondigd en om steun bij de ontwikkeling ervan gevraagd. Omroep Zeeland-directeur Monique Schoonen en directeur-uitgever Zuid Wegener Erik van Gruijthuijsen vragen in de brief om hulp in de vorm van subsidie maar ook het vrijmaken van eventuele juridische obstakels rond samenwerking. Zo willen de bedrijven graag huisvesting delen en samen producties maken op het gebied van kunst, sport, agendaberichten en algemeen niet-onderscheidend nieuws, zoals politieberichten en verslagen persconferenties. Gezien aanloopkosten en 'het moeizame verdienmodel' door onder onder meer de groei van internet en sociale media hopen Omroep Zeeland en PZC dat de provincie kan bijspringen. Journalistieke onafhankelijkheid staat in de plannen wel voorop, aldus Omroep Zeeland en PZC. Meer bij PZC

Bekijk meer van

PZC Omroep Zeeland

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.