— woensdag 17 november 2010, 11:33 | 0 reacties, praat mee

PvdA wil opheldering over tweet van RVD

De actie van de Rijksvoorlichtingsdienst (RvD) om een bericht van de Volkskrant middels een tweet recht te zetten krijgt nog een staartje. De PvdA wil opheldering van premier Rutte. De Volkskrant publiceerde onlangs een artikel over landgoed De Horsten in Wassenaar. De RVD publiceerde op de website van het Koninklijk Huis een geredigeerde versie van het Volkskrantbericht. Later volgde een tweet waarin de RVD de Volkskrant verweet onjuiste informatie te publiceren. Volgens PvdA-Tweede Kamerlid Pierre Heijnen was het "een weinig fatsoenlijke tweet". De werkwijze van de RVD draagt volgens de PvdA niet bij aan "het gezag van de Rijksvoorlichtingsdienst en van het Koninklijk Huis.'' De partij wil dat Rutte de voorlichtingsdienst opdraagt op te houden met "deze manier van communiceren''. Meer bij ANP via De Pers

Bekijk meer van

RVD Koninklijk Huis

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.