— maandag 14 april 2014, 13:01

Prix Circom voor RTV Oost

RTV Oost heeft bij de Prix Circom 2014 gewonnen met de documentaire 'Houdt God van vrouwen?'. De Prix Circom is een Europese prijs voor beste televisieproducties van regionale Europese media. In de prijswinnende documentaire is te zien hoe een vrouw Staphorst strijdt voor de emancipatie van orthodox-christelijke vrouwen. De documentaire won eerder ook al een NL Award. Er werden 228 producties ingezonden, de meeste (34) uit Polen, gevolgd door Groot-Brittannië met 30 inzendingen. Vanuit Nederland werden 16 producties ingestuurd. Grote winnaar waren de regionale BBC-zenders, die in vier categorieën een prijs wonnen plus een speciale vermelding. Tijdens de gala-uitreiking, volgende maand in Cavtat (Kroatië), wordt nog een 'Grand Prix' uitgereikt.

Bekijk meer van

Europa

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.