PersVeilig

— dinsdag 7 april 2009, 09:04

Prijs voor beste schoolkrant toegekend

Op zaterdag 4 april is tijdens de 13e Nationale Schoolkrantdag de uitgave van het Mencia de Mendoza Lyceum uit Breda tot beste schoolkrant gekozen. Volgens de jury bevat de schoolkrant van Menciade "indrukwekkende fotopagina's en origineel geschreven verhalen". Menciade kreeg ook de prijs voor beste vormgeving. RSG Enkhuizen kreeg - voor het derde jaar op rij - de prijs voor de beste website: deskepsis.nl. Maaike de Vries en Mark Schrader van de Animo van het Baarnsch Lyceum wonnen de prijs voor Beste Interview. Andere onderscheidingen gingen naar Eline van der Meer van de krant KPATHP van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden (Beste Column) en Kalle Wolters van Aegis van het Praedinius Gymnasium in Groningen (Beste Cartoon). Aegis kreeg tevens de aanmoedigingsprijs van de vakjury, die bestond uit Dolf Rogmans, hoofdredacteur De Journalist en Villamedia.nl, Yvonne Doorduyn, politiek verslaggever voor De Volkskrant en Marco Buddingh, vormgever van Kidsweek, fotograaf en illustrator. Laatste wijziging: 7 april 2009, 11:06

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.