— donderdag 17 november 2011, 14:30 | 0 reacties, praat mee

‘Playboy verdwijnt niet’

De Nederlandse Playboy staat helemaal niet op het punt te verdwijnen, zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk. Eerder meldde de Belgische site Clint dat het blootblad misschien uit Nederlandse kiosken zou verdwijnen. De Amerikaanse hoofdzetel zou hebben bevestigd dat Sanoma Nederland de knoop nog niet heeft doorgehakt wat betreft verlenging van de licentie voor het Nederlandse taalgebied. Heemskerk vindt het bericht opmerkelijk. 'Voor zover ik weet loopt ons contract tot eind 2013. Dan kijken we elkaar even goed aan om te zien of we nog van elkaar houden, en meestal tekenen we daarna gewoon bij. Ik zie niet in waarom dat nu anders zou zijn. Als het geen handel meer is, is het een ander verhaal. Maar er stonden nog nooit zoveel bekende vrouwen in Playboy als nu. Zo aardig heb ik het nog nooit gedaan.' Deze week maakte Playboy bekend dat Stacey Rookhuizen het kerstnummer zal sieren. Playboy verschijnt al dertig jaar in Nederland.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.