— donderdag 22 november 2018, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Paul Witteman stopt met presentatie Buitenhof

Paul Witteman en zijn opvolger Hugo Logtenberg | Merlijn Doomernik / NRC

Paul Witteman presenteert op 9 december aanstaande zijn laatste editie van het politieke discussieprogramma Buitenhof. Hij stopt op eigen verzoek. Journalist Hugo Logtenberg, die werkt voor dagblad NRC, neemt namens BNNVARA de presentatie over. Laatste wijziging: 22 november 2018, 12:18

Witteman presenteert op zondag na Buitenhof ook het programma ‘Podium Witteman’. “Twee live-programma’s achter elkaar is iets teveel van het goed”, aldus Witteman. Hij wil ook graag tijd vrijhouden voor andere activeiten op televisie.

BNNVARA-contentdirecteur Gert-Jan Hox: “Wij zijn Paul zeer erkentelijk voor zijn jarenlange bijdrage aan ‘Buitenhof’. Gelukkig blijft hij behouden voor BNNVARA. We zijn al met hem in gesprek over een nieuw programma.”

Hox noemt Logtenberg een uitstekende opvolger voor Witteman. “Hij leidde eerder de politieke redactie van NRC en nu de onderzoeksjournalistieke redactie van die krant. Als politiek interviewer op tv is hij nieuw, maar we hebben veel vertrouwen in Hugo voor de toekomst”, aldus Hox.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.