persveilig seminar

— vrijdag 21 november 2014, 08:26 | 0 reacties, praat mee

Parool eert oud(st)e abonnee

Met een uitgebreid portret heeft de redactie van Het Parool Wies Schipper uit Oosterbeek, Gelderland, geëerd. Zij is namelijk één van de oudste ­abonnees van Het Parool: onlangs werd ze honderd. Ze is al zeventig jaar geabonneerd op de krant. 'Ik leef vrolijk door.' Toen Wies Schipper op 31 oktober honderd jaar werd en weer Het ­Parool opensloeg, vroegen haar kinderen zich af hoe lang hun moeder eigenlijk al die krant had. Een belletje naar de klantenservice bood uitkomst. Mevrouw Schipper - die in Eindhoven en Maastricht heeft gewoond, en inmiddels in Oosterbeek woont - is sinds 1 maart 1945 abonnee. In de laatste tien jaar heeft ze verscheidene abonnementen opgezegd, bijvoorbeeld op Opzij en enkele kunstbladen, omdat ze er onvoldoende energie en concentratie voor had. Dat ze de krant nooit zal opzeggen, staat volgens dochter Margriet buiten kijf.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.