training eu starters

— woensdag 27 februari 2013, 12:20

Paardekooper directeur omroepensembles

Laatste wijziging: 27 februari 2013, 13:20

Stan Paardekooper wordt directeur van de nieuwe stichting waarnaar het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor per 1 augustus 2013 overgaan vanuit het Muziekcentrum van de Omroep. Dat meldt de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Ook het team Levende Muziek van de NTR, AVRO en TROS, dat de concertseries op Radio 4 produceert, wordt door de omroepen in de nieuwe stichting ondergebracht. Deze operatie is een gevolg van een kabinetsbesluit van juni 2011 waarin is bepaald dat de Radio Kamer Filharmonie, de Muziekbibliotheek en MCO educatie moeten worden afgebouwd, het Metropole Orkest zelfstandig doorgaat en het RFO en het GOK overgedragen worden aan de nieuwe stichting. De naam van de nieuwe stichting wordt later bekend gemaakt. Paardekooper is nu nog directeur van Holland Symfonia. Hij begint 1 mei in zijn nieuwe functie.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.