— vrijdag 10 januari 2014, 09:00

Opzij naar Uitgever Veen

Uitgever Veen is inderdaad de nieuwe eigenaar geworden van het feministisch maandblad Opzij. Weekbladpers Groep (WPG) heeft het tijdschrift verkocht aan de uitgever van onder meer Filosofie Magazine, Historisch Nieuwsblad, Maarten!, Kunstbeeld, Jamie magazine en New Scientist. De redactie en het stichtingsbestuur zijn gelukkig met de overname. "Veen Media is een inhoudelijk uitgeefhuis waar we ons als opinieblad thuis voelen"', zegt waarnemend hoofdredacteur Daphne van Paassen. "Er is nog een hoop werk te verzetten als het om de emancipatie van vrouwen gaat. Het is dus goed dat we door kunnen." WPG zette Opzij in november in de etalage als onderdeel van een reorganisatie, die 123 van de 720 medewerkers hun baan kost. Meer bij ANP via NU.nl

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.