— maandag 2 december 2019, 12:05 | 0 reacties, praat mee

Oproep voor Meestervertellers 2019

© Stichting Verhalende Journalistiek

Meestervertellers is de jaarlijks selectie van de beste verhalende producties uit Nederland en Vlaanderen, een initiatief van Stichting Verhalende Journalistiek. De organisatie meldt dat er weer verhalen kunnen worden ingezonden voor de editie van 2019.

Alle in 2019 verschenen Nederlandstalige journalistieke verhalen kunnen meedingen, zowel geschreven verhalen als producties in audio en video. De criteria die worden gehanteerd bij het beoordelen van de inzendingen zijn hier te vinden.

Inzenden kan tot en met dinsdag 31 december 2019. Begin januari 2020 buigt de redactie zich over alle inzendingen. De makers van de geselecteerde verhalen ontvangen uiterlijk half februari 2020 bericht.

Op donderdag 5 maart 2020 worden de tien beste verhalen bekend gemaakt en kiest een publieksjury, bestaande uit vrienden van de stichting, de Meesterverteller van 2019. Meer bij Meestervertellers

Bekijk meer van

Meestervertellers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.