— woensdag 26 maart 2008, 09:01

Opnieuw veel inzendingen ‘De Luis’

De Luis, een recent ingestelde prijs voor het beste interview in een kalenderjaar, zegt voor dit jaar een recordaantal inzendingen te hebben ontvangen. Vorig jaar stuurden 45 journalisten in totaal 67 interviews in, dit jaar werden door 55 journalisten 72 interviews aan de jury voorgelegd. Op 16 april zal de jury (bestaande uit Twan Huys, Catherine Keyl, Jellie Brouwer, Dick Hofland, Steffie Kouters en Theo Dersjant) zich over de inzendingen buigen. Op 24 april volgt dan de uitreiking in de tv-studio van Fontys Hogeschool Journalistiek te Tilburg. De Fontys Hogeschool heeft de prijs vorig jaar ook ingesteld. De winnaar krijgt een beeldje en een handafdruk in de Walk of Fame voor ingang van de journalistenopleiding. De winnaar van de studentenprijs krijgt daarnaast de gelegenheid een interview te maken voor zender Het Gesprek. Bron: persbericht De Luis

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.