— maandag 24 maart 2014, 12:21

Onderzoek naar verkoopopties NRC

Aandeelhouder Lux Media heeft de Raad van Commissarissen meegedeeld dat er een onderzoek gestart wordt naar de verkoopmogelijkheden van NRC. Dat heeft Lux Media bekendgemaakt. Vorige week kwamen er al berichten naar buiten dat grootaandeelhouder Egeria NRC Media in de verkoop zou willen zetten. Volgens het persbericht van Lux Media zijn NRC Handelsblad, nrc.next en NRC.nl "de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest vooraanstaande kwaliteitskranten van Nederland, zowel op papier als digitaal. De winstgevendheid is de laatste jaren sterk toegenomen en de marktpositie is aanzienlijk versterkt. De aandeelhouder heeft uitdrukkelijk te kennen gegeven dat ze streeft naar een koper die de huidige strategie van de hoofdredactie en de directie van NRC onderschrijven en verder willen helpen uitbouwen."

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.