word studentlid

— maandag 12 juni 2023, 13:32 | 0 reacties, praat mee

Omroep Venlo is Omroep van het Jaar 2023

Omroep Venlo is Omroep van het Jaar 2023
© Jan Buteijn

Omroep Venlo is vrijdagavond tijdens de uitreiking van de Lokale Media Awards uitgeroepen tot Omroep van het Jaar 2023. De speciale vakjury onder leiding van Milouska Meulens, prijst ‘de sterke organisatie van de omroep, die hierdoor midden in de samenleving staat en de kwaliteit van de nieuwsproducties weet te bewaken. Een zeer professionele omroep waar zowel jonge, energieke als meer ervaren medewerkers onderdeel van uitmaken.’ Laatste wijziging: 12 juni 2023, 13:42

Tara Boxman van omroep SCHIE is uitgeroepen tot Presentatietalent van het Jaar.

De winnaars in de categorieën nieuws en achtergronden, audio, video en innovatie werden beoordeeld aan de hand van drie criteria: professionalisering/vernieuwing, lokale journalistiek/lokale democratie en lokale verbondenheid/impact.

Open Rotterdam viel twee maal in de prijzen. Een keer in de categorie Innovatie met ‘Algoritme in Rotterdam’en in de categorie Video met ‘Expeditie 010. Winnaar in de categorie Audio is ‘Er is geen feestje’ van Omroep Organisatie Groningen (OOG). Winnaar in de categorie Nieuws en achtergronden werd ‘Vrije Val’ van Omroep Horst aan de Maas.

De winnaars kregen namens de NLPO een opleidingscheque ter waarde van duizend euro en daarbovenop ook een voucher van vijfhonderd euro die werd aangeboden door het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Fonds BJP). 

 

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.