— maandag 8 mei 2006, 10:00

Omroep MAX begint eigen blad

Omroep MAX wil een twee-wekelijks magazine uitgeven met artikelen voor 50-plussers en omroepgegevens. Dit zegt Jan Slagter, voorzitter van omroep MAX: "We willen ons ook in die markt gaan begeven, alleen komen die omroepgegevens nu wel of niet vrij?" Daarnaast voelt omroep MAX zich door de plannen van staatssecretaris van der Laan genoodzaakt een eigen productiehuis te beginnen. Jan Slagter zegt daarover: "Als wij nu wachten tot 2008 zou het kunnen dat wij de boot missen." Een datingshow voor alleenstaande 50-plussers behoort tot de eerste mogelijkheden. Jan Slagter: "Ik denk dat wij daar best iets met een programma mee kunnen gaan doen." Jan Slagter deed zijn uitspraken in het programma Mediazaken van BNR nieuwsradio.

Bekijk meer van

MAX

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.