banner anp

— woensdag 20 mei 2015, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Olaf Koens naar Midden-Oosten voor RTL

Journalist van het jaar Olaf Koens verkast naar het Midden-Oosten en gaat daar aan de slag als de vaste correspondent voor RTL Nieuws. Dat maakt RTL bekend in een persbericht. Vanaf dit najaar volgt Koens Roel Geeraerdts op, die terugkeert naar Nederland. Koens gaat zich vestigen in Tel Aviv, maar zal verslag doen uit de hele regio. “Na tropenjaren in Rusland is het tijd voor verandering”, aldus de 29-jarige correspondent. “Het correspondentschap in het Midden-Oosten is een van de zwaarste posten in de journalistiek. Het wordt rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.”

Koens maakte er geen geheim van naar het Midden-Oosten te willen. “Het wordt nu weer winter in Moskou. Dit wordt mijn zevende winter. Dat is zwaar. Ik zou wel eens in het Midden-Oosten willen wonen”, zei hij begin dit jaar in een interview met Villamedia. “Ik ben bezig met een soort van huis-tuin-en-keuken Arabisch.”

Bekijk meer van

Transfers RTL Nieuws Olaf Koens

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.