noodfonds

— maandag 31 mei 2010, 09:06 | 0 reacties, praat mee

NRC schort samenwerking Gesprek op

NRC Media heeft de beoogde samenwerking met de tv-zender Het Gesprek tot nader order opgeschort. Dat schrijft plaatsvervangend hoofdredacteur Sjoerd de Jong zaterdag in NRC Handelsblad. 'Daar zijn (bij de samenwerking, red.), wie weet, interessante mogelijkheden bij te verzinnen, maar in elk geval voorlopig hebben die voor ons geen prioriteit'. De Jong lichtte in de rubriek 'De krant schrijft' het besluit van de uitgever van NRC Media toe om te stoppen met het tijdschrift Focus, de Engelstalige website en webtv. De eigenaren van tv-zender Het Gesprek kochten vorig jaar samen met investeringsmaatschappij Egeria NRC Media en kondigden samenwerking tussen de krant en de tv-zender aan.

De Jong noemt de maatregelen van de uitgever om 3 activiteiten van NRC Media te stoppen ‘reeël’. De hoofdredactie had daar al eerder gesprekken over gevoerd en de maatregel kwam daarmee niet als een verrassing.

Bovendien wil de redactie doorgaan met Engelstalige artikelen, maar dan op een andere, soberder manier op de hoofdsite nrc.nl.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.