de tegel publieksprijs 2020

In verband met Tweede pinksterdag is Villamedia maandag 1 juni gesloten. Vacatures die vrijdag 29 mei na 15.00 uur binnenkomen worden pas dinsdag 2 juni geplaatst.

— maandag 31 oktober 2016, 08:54 | 0 reacties, praat mee

NRC presenteert ‘journalistiek jaarverslag’

Nu het jaar op het einde loopt publiceert NRC een 'journalistiek jaarverslag', waarin het de besteding van het geld van abonnees aan journalistieke producties belicht. "Dat u betaalt voor onze journalistiek legt meteen een stevige verantwoordelijkheid op de schouders van de redactie. Wij willen en moeten beter zijn dan gratis media. Diepgravender en genuanceerder", aldus hoofdredacteur Peter Vandermeersch.

In het verslag worden onderzoeksverhalen uitgelicht, gesproken over de restyling van het nieuwe tijdschrift en reconstructies rond onder meer winkelketen Blokker en de staat van de Nederlandse voetbaljournalistiek nog eens voor het voetlicht gebracht.

Ook is er aandacht voor fotojournalistiek van het afgelopen jaar, de opiniebijdragen die volgens NRC een stuk ‘meerkleuriger’ zijn geworden en een blik over het afgelopen jaar van NRC’s Ombudsman Sjoerd de Jong. Meer bij NRC

Bekijk meer van

NRC

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.