— vrijdag 8 juni 2018, 08:05 | 0 reacties, praat mee

NOS wint prijs met Instagram-account

CC BY-SA 2.0 / Prayitno

De NOS heeft tijdens de Beste Social Awards een prijs gewonnen voor zijn Instagram-account NOS Kort. Op dat account brengt de omroep – zoals de naam doet vermoeden – korte nieuwsupdates die vooral jongeren moeten aanspreken. De video's zijn niet alleen to-the-point maar ook voorzien van ondertiteling, voor Instagrammers die even niet in staat zijn met geluid te kijken.

NOS Kort won de prijs in de categorie Beste Nieuwspagina. De winnaar werd bepaald door het publiek. “Deze award is voor iedereen die op ons gestemd heeft, voor al onze 264.000 volgens, bedankt allemaal”, zegt eindredcteur Arco Gnocchi in een reactie. “En deze award is vooral ook voor iedereen in dit topteam, dat elke dag keihard werkt aan het grootste Nederlandse nieuwsaccount op Instagram.”

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.