— maandag 10 juli 2017, 09:20 | 0 reacties, praat mee

NOS stopt met zomercolumns

© Freek van Asperen

De correspondenten van het NOS Journaal hoeven deze zomer niet langer op zoek naar luchtige onderwerpen, want de NOS is gestopt met de jaarlijkse zomercolumns in de ochtenduitzendingen van het journaal.

“Soms is het goed om een rubriek te stoppen, net als bij kranten, en over iets anders na te denken”, zei hoofdredacteur Marcel Gelauff zondag in het mediaprogramma De Perstribune op NPO Radio 1.

“We hebben het vele jaren gedaan en het hoort zeker bij de zomer, maar we hadden het gevoel dat de cirkel een beetje rond was”, zei hoofdredacteur Marcel Gelauff zondag in het mediaprogramma De Perstribune op NPO Radio 1. “De gedachte achter de zomercolumns was dat correspondenten iets zouden laten zien van landen of gebeurtenissen waar ze anders niet aan toe komen. Op een gegeven moment zijn die onderwerpen een beetje op, althans dat gevoel hadden de makers zo nu en dan.” Meer bij ANP via NU.nl

Bekijk meer van

NOS Journaal

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.