— woensdag 19 maart 2008, 09:01

NOS klaar voor Olympisch-mobiel

De NOS zegt volledig klaar te zijn voor uitzendingen van de Olympische Spelen op de mobiele telefoon. Onlangs werden experiment met het WK Afstanden Schaatsen in Nagano afgerond. Daar werd op grote schaal gebruik van gemaakt, zegt Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media bij de NOS. Bij het schaatsen konden gebruikers het SMS bericht schaatsen aan sturen aan 9090 en kregen dan een mededeling dat er nieuwe videobeelden beschikbaar waren. Bij de uitzendingen van de Olympische Spelen in augustus zal een belangrijk deel van de uitzendingen ook mobiel worden aangeboden. De NOS spreekt van een grootschalig project. Niet alleen uitslagen zijn mobiel op te vragen, ook livestreams en on demand video worden aangeboden. Bron: Emerce

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.