word studentlid

— donderdag 6 augustus 2009, 10:53

Nominaties RVU Radioprijs bekend

Laatste wijziging: 6 augustus 2009, 12:54

De twaalf genomineerden van de RVU Radioprijs 2009 zijn bekend. BNN University heeft drie nominaties op zak. ‘Hadjar zegt sorry’ van Hadjar Benmiloud, ‘Tongzoenen’ van Frank van der Lende en ‘SOS’van Marlies Waters. Ook het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen deed goede zaken. Nominaties waren er voor ‘Binnen de heuvels van Belfast’ van Koen de Smet, ‘Iets over Lucia’ (’Juist’) gemaakt door Rebekka De Wit, ‘De boshut’ van Kaat Haest, ‘Hallo Grootvader’ van Sarah Claeys en voor Frances Lefebure met ‘Tot in den draai’. Verder zijn Mart Grol van de Fontys Hogeschool Tilburg genomineerd met ‘Frank’. ‘Marktplaats oplichting’ van Ben Meindertsma, Journalistiek Rijksuniversiteit Groningen. ‘Zwijgen is zilver’ van Maarten Lauwaert, RITS Brussel. De RVU Radioprijs is een aanmoedigingsprijs voor jonge radiomakers die een journalistieke of artistieke opleiding volgen in Nederland of België, of werkzaam zijn bij een regionale of landelijke omroep. De komende vijf weken worden hun reportages uitgezonden tijdens Holland Doc Radio.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.