— zaterdag 26 april 2008, 09:27

Nominaties Radiobitches Awards 2008

Laatste wijziging: 26 april 2008, 11:29

De genomineerden van de Radiobitches Awards 2008 zijn bekend. Professionele radiomakers konden radiovrouwen nomineren voor awards in zes categorieën: Beste DJ/Presentatrice (Marisa Heutink, Annemieke Schollaardt, Nora Romanesco, Barbara Karel, Sophie Hilbrand), Beste Producer, Beste Nieuwslezer (Renee Postma, Hannelore Zwitserlood, Jasmijn van Dijk, Marion Jager, Mijke van Wijk), Beste Radiostation, Grootste Radiotalent (Roosmarijn Reijmer, Elisabeth Steinz, Miranda van Holland, Willemijn Veenhoven, Simone Wijnands) en Beste RegioBitch. De laatste is een nieuwe award voor de beste radiomaakster op regionaal niveau. De prijzen worden 16 juni uitgereikt tijdens een awardshow in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Dan wordt ook de Oeuvre Award uitgereikt aan een radiovrouw die uitzonderlijk veel betekend heeft voor het radiolandschap.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.