website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Nominaties NTR Podcastprijs 2018 bekend

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst op vrijdag 13 juli 2018, 08:28

© NTR

Nieuws Twaalf inzendingen maken kans op de NTR Podcastprijs 2018, de aanmoedigingsprijs voor jonge podcastmakers uit Nederland en Vlaanderen.

In totaal heeft de organisatie 45 inzendingen ontvangen. De genomineerden zijn:
Marjolein Knol met de driedelige podcastserie ‘Oerend HarTT’. Nian Bakal met ‘Kleurrijke kwesties’.  Meike van Roosmalen met ‘Stiekem filmen op het plein’, Thijs van Dorssen met ‘De bitcoin of Wie betaalt de cryptorekening?’, Cato Beljaars met ‘Gamegirl’, Lente de Vil met ‘The secret life of second hand clothing’, Kitty Munnichs en Fay Troost met ‘Forever alone’, Robin van Gelder en Ruben Pest met ‘Het maakbare Geweten’, Marcia Sandee met ‘Tussen dorp en stad’, Naomi Steijger en Timo Tembuyser met ‘88 Woningraten, een verzet tegen eenzaamheid in de grote stad’, Joppe Peeters met ‘Vijf jaar voor een nachtegaal’ en Elien Dumon met ‘Omgaan met vergeten’.

Alle genomineerden zijn te beluisteren via Soundcloud en op de Facebookpagina van de NTR Podcastprijs. Op 2 september bepaalt een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties de eerste en tweede prijs in de wacht slepen. Het programma dat op Facebook de meeste likes krijgt, ontvangt die datum ook de publieksprijs. Verder zijn De genomineerde programma’s te beluisteren in Radio Doc op zondag 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus 2018 om 21.00 uur op NPO Radio 1.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.