— vrijdag 13 juli 2018, 08:28 | 0 reacties, praat mee

Nominaties NTR Podcastprijs 2018 bekend

© NTR

Twaalf inzendingen maken kans op de NTR Podcastprijs 2018, de aanmoedigingsprijs voor jonge podcastmakers uit Nederland en Vlaanderen. Laatste wijziging: 13 juli 2018, 08:32

In totaal heeft de organisatie 45 inzendingen ontvangen. De genomineerden zijn:
Marjolein Knol met de driedelige podcastserie ‘Oerend HarTT’. Nian Bakal met ‘Kleurrijke kwesties’.  Meike van Roosmalen met ‘Stiekem filmen op het plein’, Thijs van Dorssen met ‘De bitcoin of Wie betaalt de cryptorekening?’, Cato Beljaars met ‘Gamegirl’, Lente de Vil met ‘The secret life of second hand clothing’, Kitty Munnichs en Fay Troost met ‘Forever alone’, Robin van Gelder en Ruben Pest met ‘Het maakbare Geweten’, Marcia Sandee met ‘Tussen dorp en stad’, Naomi Steijger en Timo Tembuyser met ‘88 Woningraten, een verzet tegen eenzaamheid in de grote stad’, Joppe Peeters met ‘Vijf jaar voor een nachtegaal’ en Elien Dumon met ‘Omgaan met vergeten’.

Alle genomineerden zijn te beluisteren via Soundcloud en op de Facebookpagina van de NTR Podcastprijs. Op 2 september bepaalt een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties de eerste en tweede prijs in de wacht slepen. Het programma dat op Facebook de meeste likes krijgt, ontvangt die datum ook de publieksprijs. Verder zijn De genomineerde programma’s te beluisteren in Radio Doc op zondag 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus 2018 om 21.00 uur op NPO Radio 1.

Bekijk meer van

NTR Podcastprijs Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.