— vrijdag 19 april 2013, 11:23

NNP-prijs 2013 naar Kleijer

De Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek 2013 is naar Jesse Kleijer van het Nieuwsblad Zuid-Friesland gegaan. De journaliste schreef een artikel over de leegloop in de noordelijke provincies, een fenomeen dat zich echter niet in Lemsterland voordoet. In het artikel speelt de vraag hoe het komt dat in zes Friese gemeenten, waaronder ook de gemeente Lemsterland in het verspreidingsgebied van de krant, de bevolking juist toeneemt. Tijdens de landelijke NPP-dag, de NNP is de landelijke organisatie van lokale nieuwsmedia-, werden ook de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie en de A.M. Banda-prijs uitgereikt. De winnende foto van de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie was voor Jelle Bakker van Het Urkerland met de foto ‘Stilte voor In-memoriamwedstrijd’. De A.M. Banda-prijs, de prijs voor het beste commerciële initiatief, ging naar Kempen Nieuwsmedia met de inzending 'HALLO aanbieding'.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.