— woensdag 30 september 2020, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe online serie ‘Emerging Stories’ van start

Digital Rights Foundation

Op 30 september is de eerste uitzending te zien van een nieuwe serie over de toekomst van de journalistiek, een samenwerking tussen Pakhuis de Zwijger en Free Press Unlimited. De serie is een vervolg op de online serie Emerging Stories.

“Waar vorig seizoen de focus lag op de impact van het coronavirus op het journalistieke veld, onderzoeken we in dit seizoen hoe we vorm kunnen geven aan de onzekere tijden die voor ons liggen. Hoe ziet de toekomst van de journalistiek eruit? De komende acht weken bespreekt Emerging Stories elke woensdagavond deze vraag vanuit verschillende invalshoeken”, aldus de initiatiefnemers.

De series zijn online te volgen via de websites van Pakhuis de Zwijger en Free Press Unlimited.

In de eerste uitzending ontvangt directeur van Free Press Unlimited Ruth Kronenburg twee gasten om te praten over de staat van de media met betrekking tot gendergelijkheid. Vragen die aan bod komen zijn de redenen achter voortdurende onderrepresentatie van vrouwen in de media en waarom het belangrijk is dat dit verandert. Welke oplossingen zijn er?

Te gast zijn Jannet Vaessen, directeur van WOMENInc, en Tidiani Togola, CEO van media ontwikkelingsorganisatie Tuwindi uit Mali. Meer bij Pakhuis de Zwijger

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.